Soul Men

Soul men is een semi akoestisch duo uit de regio Deventer en bestaat uit een tweetal ervaren muzikanten met de uitzonderlijke combi van melodieuze trompet, ritmische gitaar en soulvolle zang. Het repertoire bestaat voornamelijk uit soul nummers uit de jaren 70, disco klassiekers van o.a. Micheal Jackson en George Benson, luisterliedjes van o.a. Carole King en Gregory Porter, en dansbare ritmes van modernere nummers als Get Lucky en Watermelon Sugar. Soul men is uitstekend voor achtergrond muziek op uw bruiloft, feest of bedrijfsbijeenkomst. Mocht het gewenst zijn dan kunnen we ook wat meer naar de voorgrond treden. Door de kleine bezetting neemt Soul men weinig ruimte in beslag, echter door de twee ervaren beroepsmusici blijven de liedjes toch herkenbaar. Mocht u verzoekjes hebben voor uw optreden, dan spelen wij deze graag in een eigen Soul Men jasje.

Soul Men bestaat uit Arjan Stam op Trompet, Bugel en Basgitaar, en Siebren Zijlstra op Zang, Elektrische gitaar en Akoestische gitaar.

Soul-Men persfoto

Wij zorgen voor een sfeervolle presentatie waarbij we onze eigen geluidsset afstemmen op de locatie en het aantal mensen. Onze podium verlichting en vloerkleed maken het helemaal af. Tussen onze sets door zorgen we voor pauze muziek via onze geluidsset, die tevens gebruikt kan worden voor eventuele speeches.

Bij interesse neem dan contact op. We horen graag wat uw plannen zijn of vraag voor een offerte op maat.

Kijk voor meer info eens op onze facebook pagina:

Optredens